Jumaat, 7 Ogos 2009

TCF hari ni...

Ni ada citer ckit nak share ngan korang. Sepatutnya hari ni xda lecturer yg datang k TCF coz smuanya buzy. So, kitorang plan nak buat gathering sekejap je. Just praise & worship. tapi, praise the Lord! Kami x expect Madam Christina datang. Plus, dia bawa anak & kawan kpd anaknya datang juga! Thank God. Kawan2 yg lain pun ramai juga datang. PPISMP, SMP & KPLI. I feel very happy today. Mula2 kami main 1 game. Kami main dalam kumpulan. setiap kumpulan akan sebut 'Tuhan itu sangat baik'. Seorang akan ulang dan tunjuk kat group yg lain. bez & seronok sangat2. lepas tu da sharing. TCF kali meriah sebab ramai students datang. Harap2 next time pun banyak camni lagi. Amen

Tiada ulasan:

TCF daily prayer....